PR

Med et smekkfullt program er det klart noen står bak maskineriet for publisitet. PR-komiteen står for vår profil på sosiale medier og alt som gjelder kommunikasjon med publikum.

I PR-komiteen skjer det litt av hvert. Her finnes de som lager innhold til promotering av arrangementer, og dem som jobber på oppdrag som grafikere, illustratører og fotografer for å bygge vår visuelle profil. Alt som slipper ut på våre plattformer har gått gjennom PR-komiteens kyndige øyne. Gjennom tidene har vi stadig latt oss forbløffe over kreativiteten denne komiteen kan diske opp med.

Det er PR-komiteen som er ansvarlig for Samfunnets synlighet. Det er også PR-komiteen som jobber frem nye løsninger for å nå ut til studentmassene med arrangementene våre. I en mer tilbaketrukken rolle er de dermed med på alt det Samfunnet produserer, med kreativitet og utvikling som hovedfokus. I en bansje i stadig utvikling må man følge med i svingene for å nå ut, og gjengen i PR er alltid på utkikk etter nye PR-spirer som vil prøve seg på en spennende oppgave!

Kommende arrangementer

Program kommer snart
No items found.