Aktuelt

Aktuelt er komiteen som ser på det gjeldende nyhetsbildet. Her får du innsikten du savner i sakene du burde visst mer om, servert til gratis frokost og kaffe!

Denne gruppen morgenfugler disker opp med spennende panelsamtaler om det som rører seg i nyhetsbildet. Deres mantra er å forstå hva som preger aktuelle hendelser og se på den større sammenhengen de spiller inn i. Temaene for Aktuelt sine frokostmøter bestemmes fortløpende for å sikre at tematikken er - hold deg fast - aktuell. Aktuelt tar også ved jevne mellomrom på seg oppdraget med å aktualisere temaer som burde nådd ut til massene.

Foruten det nyhetsbildet tvinger frem av samtaler har Aktuelt flere faste samarbeid. Særlig sterkt er samarbeidet med Raftostiftelsen i forbindelse med utdelingen av Raftoprisen hver høst. Komiteen har også videreført det kjente og kjære nyhetsfrokostkonseptet "Frokost med Frank", der Frank Aarebrot delte av sin kunnskap på sitt formidlende og humoristiske vis. Omdøpt til "Frokost med Lise" er det nå den kjære statsviteren og professoren Lise Rakner som har overtatt stafettpinnen med det største smil.

📅 Arrangementer: Tirsdager kl 08.30-09.30

Hør podcast fra nylige arrangementer

Kommende arrangementer

Program kommer snart
No items found.