Samklang

Samklang arrangerer konserter utenfor boksen. Denne komiteen leter frem perlene som den gjengse student kan gå glipp av.

Samklangkomiteen står for Studentersamfunnets musikalske program. Som konsertarrangør løfter Samklang frem artister som hører hjemme på scenen for en kveld i studentenes gunst, og målet er å vise Bergens studenter hva som foregår de ukjente delene av Bergens og Norges musikkmiljø. Samklang er svært så bevandret i jazz og klassisk, men komiteen har stadig en føler ute og utforsker nye sjangre.

Samklangs kjærlighet er forbeholdt den gode konsertopplevelsen. Om de kan fylle et tomrom i studentenes repertoar henter Samklang med glede inn artister fra hele Norge så vel som perler fra Griegakademiet og byens musikkscener. Komiteen har stor frihet når de setter sitt konsertprogram.

Gjennom konsertserien Jazzå inviterer Samklang hvert semester til jazzkonserter. De har også sterk tilknytning til Bergen Filharmoniske Orkester og har jevnlig konsertsamarbeid med dem.

🎶 Konserter: Tirsdager kl 21.00

OBS! Samklang sine konserter krever som hovedregel egen billett og dekkes ikke av kjøpt medlemskap i Studentersamfunnet. Arrangementer som krever egen billett er markerte. Billettinntektene gjør det mulig for oss å kunne arrangere konserter også i fremtiden.

Kommende arrangementer

Program kommer snart

Siste nytt i Samklangkomiteen

No items found.