Fest

Danse til beaten, synge til favorittlåten, vibe til konseptet. Når Fest står for festen er det bare å nyte kvelden.

Festkomiteen steller i stand liv og røre utvalgte lørdager i semesteret. De arrangerer både større temafester med fullspekket program og mindre eventer som ølsmaking, stand up og Silent Disco. Fest arrangerer også konspetet helhus, der de tar over hele Det Akademiske Kvarter for ein heidundrandes kveld!

Fest er, som man skulle tro, en festglad gjeng. De er kjent for å være en komite med særdeles god S, der det spres gode vibber og godt kameratskap langt ut i de sene nattestimer. De siste semestrene har de hatt suksess med konsepter som "Skeivt Helhus", fremtidsfest under "Helhus: År 3022" og friske temakonsepter under Silent Disco. Det er også Fest som står bak de beryktede valgvakene på Det Akademiske Kvarter i forbindelse med valg i inn- og utland.

📅 Arrangementer: Lørdager kl 21.00

OBS! Fest sine arrangementer krever som hovedregel egen billett og dekkes ikke av kjøpt medlemskap i Studentersamfunnet. Arrangementer som krever egen billett er markerte. Billettinntektene gjør det mulig for oss å finansiere festkonsepter også i fremtiden.

Kommende arrangementer

Program kommer snart

Siste nytt i Festkomiteen

No items found.