Fem kjappe med PR-komiteen!

Petra Borovski Rasmussen
31
/
01
/
2023

Studentersamfunnet rekrutterer, og i den anledning har vi tatt fem kjappe med alle komiteene for å høre hva de synes om å være aktiv!

Hannah Blom har et hjerte for PR, og har endelig funnet sin vei til PR-komiteen etter gode semestre i Fest. Som kommunikasjonsansvarlig er hun ansvarlig for Studentersamfunnets synlighet, og gleder seg over alle mulighetene man har i en slik komite.

- Hvorfor ble du med i PR-komiteen?
- Jeg ble med i PR-komitéen fordi jeg ønsket å utfolde meg mer kreativt gjennom fotografi, skriving, grafisk design, SOME-promotering og mer!

- Hvordan er det å være aktiv?
- Det er en glede å være aktiv i Studentersamfunnet. Samfunnet gir det deg en ekstra sosial arena i studenthverdagen der du møter likesinnede og dyktige mennesker som brenner for mye av det samme som deg.

- Hva er favorittminnet ditt fra Samfunnet?
- Mitt favorittminne fra Samfunnet er å arrangere fremtidshelhus på Det Akademiske Kvarter der vi trakk over 1000 besøkende til arrangementet. Det er givende når innsatsen teamet legger inn gir så stor uttelling!

- Hvis du skulle beskrive komiteen din med tre ord, hvilke velger du?
- Ukentlig kreativt avbrekk

- Hvem ville du anbefalt å prøve ut komiteen?
- Jeg ville anbefalt alle som har ønsker å få et ekstra sosialt miljø, utforske nye sider av seg selv eller bygge portefølje. Uansett om du har erfaring med PR-arbeid før eller ei er dette en organisasjon som tar deg varmt i mot. Høres ut som noe for deg? Bli med!

🦔

Om PR-komiteen høres ut som noe for deg, søk gjerne! Det er helt uforpliktende å melde interesse, og du kan spørre om det du måtte lure på direkte til Hannah selv. Du kan søke via rekrutteringsskjemaet som er åpent frem til 6. februar.

Ble du nysgjerrig på noen andre komiteer? Vi har tatt fem kjappe med de andre komiteene også, sjekk ut sidene deres for å lese mer!