Debatt

Det finnes som regel to sider ved alle saker - da kan de også debatteres. Debattkomiteen forsyner uken med skarpe diskusjoner og provoserende ordskifter om det som rører seg i norsk og internasjonalt samfunnsliv.

Debattkomiteen arrangerer debattene i Studentersamfunnets program. De debatterer ikke sakene selv, men inviterer beslutningstakere og samfunnsdebattanter til å komme og forsvare sine standpunkter. Som i enhver sunn debatt er man opptatt av å få frem motsetningene i saken slik at publikum selv kan gjøre seg opp en mening. Debattkomiteen er derimot opptatt av å ta saken ned på et folkelig nivå, snakke forståelig og sørge for at du er klokere når du går enn da du kom.

Selv om det kan gå hett for seg på scenen, er debattkomiteen kjent for å være en ordentlig hyggelig gjeng. Stemningen er også svært så hyggelig når deres faste debattkonsept "Politisk aften" går av stabelen, der replikkene er kjappe, latteren er høy og tapas serveres under det som beskrives som "Bergens kanskje mest uformelle debatt".

📅 Arrangementer: Torsdager kl. 18.00

Hør podcast fra nylige arrangementer

Kommende arrangementer

Program kommer snart

Siste nytt i Debattkomiteen

No items found.