Bli aktiv

Ønsker du å bli en del av Samfunnet?


Et frivillig verv beriker studenttilværelsen. Som frivillig i Studentersamfunnet er mulighetene mange!

Hvorfor bør jeg bli aktiv?

Som aktivt medlem i Studentersamfunnet får du en fot innenfor i et engasjert og levende studentmiljø med lange historiske røtter. Du får planlegge og gjennomføre debatter og foredrag og invitere dyktige politikere, kulturpersonligheter og akademikere til å diskutere de sakene du er opptatt av.

Du vil få opplæring i arbeidet din komite står for, som møteledelse, redaksjonsarbeid, booking og gjennomføring av arrangementer. Dessuten får du delta i et yrende og oppløftende sosialt miljø med mange festlige arrangementer som fredagsfester, hytteturer, 17. mai-feiring og ball.

NB! Søknadsskjemaet behandles kun i rekrutteringsperioden i starten av hvert semester. Vil du melde interesse utover rekrutteringsperioden bør du ta kontakt med oss på e-post.
Dersom en av komiteene fanger din interesse, kan du sende e-post direkte til en komiteleder. Det er også mulig å sende oss en generell e-post. Skriv gjerne litt om deg selv og hvorfor du vil være med. Du kan selvfølgelig også ta kontakt med noen i Studentersamfunnet i forbindelse med våre arrangementer.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Ting du kanskje lurer på

Hva betyr det å være aktiv?
Hvordan arbeider komiteene?
Hva forventes det av aktive medlemmer?
Hvor mye tid bruker man på å være med i Samfunnet?
Kan man være med i Samfunnet ett enkelt semester?
Hvilke goder får man av å være med?
Koster det noe å være aktivt medlem?
Jeg snakker ikke norsk. Kan jeg likevel være med i Studentersamfunnet?