Økonomi

Også økonomien vår blir håndtert av dyktige, frivillige studenter. Regnskap, refusjoner, reisebestillinger og søknadskriving er blant de viktige oppgavene som tas hånd om her.

Økonomikomiteen fikser alt som gjelder penger i Studentersamfunnet. De forvalter et millionbudsjett som de har det praktiske ansvaret for at vi håndhever, men de driver også med spennende oppgaver for Studentersamfunnets videreutvikling. De er blant annet ansvarlige for å søke midler og sponsoravtaler og har en stor finger med i spillet når vi søker midler fra Velferdstinget Vest. De er også gode rådgivere for resten av Samfunnets medlemmer og bidrar til å gjøre organisasjonen tryggere på pengebruken.

Økonomikomiteen er en administrativ komite og består blant annet av en rekke ansvarsverv som faktureringsansvarlig, reisebestillingsansvarlig og refusjonsansvarlig. De har også følere ute i hver arrangementkomite for å sikre at det er orden i arrangementsdriften. Selv om arbeidet er viktig, er Økonomikomiteen en sosial og trivelig gjeng som blant annet kjører høy pizzafrekvens når de møtes.

Kommende arrangementer

Program kommer snart

Siste nytt fra Økonomikomiteen

No items found.