Fem kjappe med Økonomikomiteen!

Susanne Ogner
31
/
01
/
2023

Studentersamfunnet rekrutterer, og i den anledning har vi tatt fem kjappe med alle komiteene for å høre hva de synes om å være aktiv!

For den sosiale samfunnsøkonomistudenten Emilie Mo er Økonomikomiteen et sted som byr på. Å forvalte store summer og skape noe godt for andre studenter er erfaringer få andre studenter har. Sammen med det sosiale i resten av Samfunnet er det gode grunner til at Emilie har blitt værende i Økonomi.

- Hvorfor ble du med i Økonomikomiteen?
- Etter flere semestre i Festkomiteen var det gøy å få bryne seg på noe administrativt og ikke minst faglig relevant, så da var økonomi midt i blinken!

- Hvordan er det å være aktiv?
- Det er mange varierte oppgaver. Jeg har en komité som jobber med forskjellige arbeidsoppgaver, så er min oppgave mye oppfølging. Det beste med å være aktiv er uansett alt det sosiale som skjer på tvers av komiteer:)

- Hva er favorittminnet ditt fra Samfunnet?
- Det er mye gøy å velge fra, men hytteturen i høsten 2021 kommer høy på listen!

- Hvis du skulle beskrive Økonomikomiteen med tre ord, hvilke velger du?
- Penger, regnskap og pizza

- Hvem ville du anbefalt å prøve ut Økonomi?
- Alle, men spesielt de som har en liten passion for tall og økonomi;)

🦔

Om Økonomikomiteen høres ut som noe for deg, søk gjerne! Det er helt uforpliktende å melde interesse, og du kan spørre om det du måtte lure på direkte til Emilie selv. Du kan søke via rekrutteringsskjemaet som er åpent frem til 6. februar.

Ble du nysgjerrig på noen andre komiteer? Vi har tatt fem kjappe med de andre komiteene også, sjekk ut sidene deres for å lese mer!