Fem kjappe med Festkomiteen!

Petra Borovski Rasmussen
31
/
01
/
2023

Studentersamfunnet rekrutterer, og i den anledning har vi tatt fem kjappe med alle komiteene for å høre hva de synes om å være aktiv!

Kunne du tenkt deg å lage fest for hundrevis av mennesker? Aurora Leikarnes har vært med på mye i Festkomiteen og setter både festlighetene og det gode sosiale miljøet høyt!

- Hvorfor ble du med i Festkomiteen?
- Jeg ønsket meg en sosial arena som ny student her i Bergen hvor jeg kunne møte mennesker med samme interesser som meg!

- Hvordan er det å være aktiv?
- Foruten onsdagsmøter og arrangementene vi arrangerer er det alltid noe sosialt som skjer, fra vaffelsøndager og onsdagspils til internfest og hytteturer! Som aktivt medlem opplever jeg å alltid ha noe å finne på og noen å være med.

- Hva er favorittminnet ditt fra Samfunnet?
- Mitt favorittminnet må nok være juleballet med hele Samfunnet!

- Hvis du skulle beskrive Festkomiteen med tre ord, hvilke velger du?
- Sosial, inkluderende og festlig.

- Hvem ville du anbefalt å prøve ut Fest?
- Alle som ønsker å bli kjent med nye mennesker og som ønsker å ta del i festlige arrangementer for å fylle fritiden i hverdagen.

🦔

Om Festkomiteen høres ut som noe for deg, søk gjerne! Det er helt uforpliktende å melde interesse, og du kan spørre om det du måtte lure på til Festleder Selma. Du kan søke via rekrutteringsskjemaet som er åpent frem til 6. februar.

Ble du nysgjerrig på noen andre komiteer? Vi har tatt fem kjappe med de andre komiteene også, sjekk ut sidene deres for å lese mer!