Fem kjappe med Aktueltkomiteen!

Susanne Ogner
29
/
01
/
2023

Studentersamfunnet rekrutterer, og i den sammenheng har vi tatt fem kjappe med alle komiteene for å høre hva de synes om å være aktiv!

I Aktueltkomiteen får du mulighetene til å lage frokostmøter om det som skjer i nyhetsbildet. For den nysgjerrige og sosiale studenten Mathilde Ranum var Aktuelt midt i blinken!

- Hvorfor ble du med i Aktueltkomiteen?
- Først og fremst for det sosiale; veldig gøy å møte folk fra andre studier enn sitt eget som engasjerer seg i hva som skjer med ulike perspektiv!

- Hvordan er det å være aktiv?
- Herlig! Du vet hva du skal hver tirsdag; frokost 08.30 også komitemøte 17.30. Du har en grunn til å møte vennene dine hver uke!

- Hva er favorittminnet ditt fra Samfunnet?
- Hyttetur! Jeg dro uten å kjenne så mange og var dermed naturligvis litt spent; men så mange engasjerte folk, gøye leker og rått opplegg- det var dømt til å bli fantastisk!

- Hvis du skulle beskrive komiteen din med tre ord, hvilke velger du?
Reflekterende, leken og AKTUELL!

- Hvem ville du anbefalt å prøve ut komiteen?
Alle som ønsker et sosialt og gøy fellesskap samtidig som du lærer masse nytt- både om verden og organisasjonsarbeid!

🦔

Dersom Aktueltkomiteen høres ut som noe for deg, søk gjerne! Det er helt uforpliktende å melde interesse, og du kan spøre om det du måtte lure på direkte til Aktueltleder Sebastian. Du kan søke via rekrutteringsskjemaet som er åpent frem til 6. februar.

Ble dunysgjerrig på noen andre komiteer? Vi har tatt fem kjappe med de andrekomiteene også, sjekk ut sidene deres for å lese mer!