Venstresidens fall

Amalies Hage, Bergen Offentlige Bibliotek

Om arrangementet

I en meningsmåling fra Opinion tidligere i mars nådde Arbeiderpartiet en ny bunn på 15.5% fra velgerne, mens Høyre nådde imponerende 36.9%, til Torbjørn Jaglands forbitrelse. Dette står i stor kontrast til tidligere meningsmålinger, og er ikke det første nederlaget AP har støtt på i det siste - med en vanskelig regjeringstid, misnøye med partiledelsen og framveksten av Nidaros Sosialdemokratiske forum har partiet stått i hardt vær.


Det står ikke mye bedre til hos SV. Med ny leder og endring natosynspunkt, er det mange som spår dårligere oppslutning der også. Hvorfor har det blitt slik at Høyre har bedre oppslutning enn alle venstresidens partier kombinert?


28. mars kl. 08.30 inviterer Studentersamfunnet til frokost om venstresidens nedgang. Hvorfor går det så dårlig for venstresida om dagen? Har de mistet velgerne for godt, eller kan de vinne dem tilbake? Eller er det håp for et fremtidig comeback? Kom på frokostmøte for å høre om dette, og mer!!


I PANELET
- Eirin Eikefjord, politisk redaktør i BT
- Mari Helliesen, PhD-kandidat hos Institutt for sammenliknende politikk


MEDLEMSKAP
Det kreves medlemskap for å delta på Studentersamfunnets arrangementer. Kjøp av medlemskap gir deg gratis inngang på alle ordinære arrangement inneværende semester. Billetter slippes en uke før arrangementet finner sted.

Andre kommende arrangementer

No items found.