Under dynen på BDSM

Teglverket, Det Akademiske Kvarter

Om arrangementet

Tent på smerte, bondage og dominans i sengen? Eller bare interessert i å lære om ting du ikke kan så mye om? I møte med en kinky verden er det ikke alltid lett å vite hvor man skal begynne, vi hjelper deg et stykke på veien!

I løpet av de siste ti årene har BDSM gått fra å være en psykiatrisk diagnose til å bli så godt som allemannseie. Mange forbinder fetisjen med det de ser i serier som Fifty Shades of Grey, men er dette egentlig en riktig fremstilling av subkulturen?

Folk flest har en rekke misforståelser om hva BDSM egentlig går ut på, og de som praktiserer det møter mye stigma i samfunnet. Samtidig er sexkulturen blant unge i dag påvirket av BDSM, uten at kommunikasjon, trygghet og samtykke står i fokus. Flere tar derfor til orde for at mannen i gata har litt å lære fra BDSM-miljøet.

Vi inviterer til en åpen samtale om BDSM som subkultur, seksuell praksis og fenomen sammen med medlemmer fra SM Bergen. Hvordan utforsker man BDSM på en trygg og kinky måte? Og hvorfor er det så viktig å kommunisere med partneren sin?Uansett om du er en dom, sub eller switch, er du velkommen til en spennende og oppklarende prat!

I PANELET

- Representant fra SM Bergen, BSDM og fetisjistforeningen

Andre kommende arrangementer

28
/
03
/
2023
8:30

Amalies Hage, Bergen Offentlige Bibliotek

Skaff deg billetter
Aktuelt
30
/
03
/
2023
18:00

Tivoli, Det Akademiske Kvarter

Skaff deg billetter
Debatt

Ævestaden

Egen billett
11
/
04
/
2023
21:00

Teglverket, Det Akademiske Kvarter

Skaff deg billetter
Samklang
Personvern og cookies