Studentersamfunnets generalforsamling

Teglverket, Det Akademiske Kvarter

Om arrangementet

Har du kjøpt medlemskap til et av våre arrangementer dette semesteret? Da er du hjertelig velkommen til Studentersamfunnets generalforsamling!

Har du forslag til noe du mener kan gjøres bedre i Studentersamfunnet? Brenner du for organisasjonen og vil gjøre en endring? Kanskje du til og med ønsker å stille til et verv? På generalforsamlingen tar vi beslutninger som vil prege organisasjonens drift i nær og fjern fremtid!

Alle medlemmer har møte- stemmerett, også deg som har kjøpt medlemskap denne våren. Valg av styre er den store begivenheten, men også annet snadder som behandling av budsjett og statuttendringer finner sted. Studentersamfunnet i Bergen er en åpen og demokratisk studentorganisasjon, og endringsforslag eller forslag til saker kan meldes inn.

Spørsmål og forslag kan sendes til radet@samfunnetibergen.no.


Det blir servert mat underveis, og det blir også muligheter for noe godt i glasset. Saksdokumenter publiseres på Facebook-arrangementet 14 dager før generalforsmlingen.

Tidsfrister og tidspunkter i forkant av GF:
30. april: Frist for å sende inn saker som skal behandles på GF. Det vil komme en mal for utformingen av slike saker.

7. mai: Forslag til dagsorden og andre saksdokumenter blir vedlagt i denne mappen: https://drive.google.com/drive/u/2/folders/13FvGcxj-1lFQHskdVAnM81Cpv3rkroYl

Vel møtt!

Andre kommende arrangementer

03
/
10
/
2023
20:00

Teglverket, Det Akademiske Kvarter

Samklang
05
/
10
/
2023
18:00

Tivoli, Det Akademiske Kvarter

Debatt
Personvern og cookies