Realitytv: søppeltv med milliontall?

Det Akademiske Kvarter, Olav Kyrres gate 49

Om arrangementet

Hva er det med reality tv som gjør oss fascinert? Hvordan er det å være i  reality-bobla? Eller vil du grave dypere inn i mysteriet bak en slik produksjon? I denne samtalen vil du få et innblikk i den ville verdenen av reality. 

Reality-tv handler om å blande fiksjon med virkeligheten. Sjangeren gir publikum muligheten til å leve seg inn i deltakernes liv: alt fra banale situasjoner til store utfordringer. Serier som Ex on The Beach og Paradise skaper stort engasjement. Hvorfor elsker så mange denne blandingen av sannhet og løgn?

Hannah Ødegaard var vinneren av Paradise i 2023. Emil Wille Gramstad deltok på Paradise i 2020. Onsdag 17. april kommer begge til Det Akademiske Kvarter for å fortelle om erfaringer og opplevelser fra programmet. Gjennom fascinerende perspektiver fra en medieforsker, ønsker vi også å utforske reality-kulturen, for å få en bredere og dypere innsikt. Dette arrangementet passer perfekt for alle, enten du allerede er oppslukt av sjangeren, eller bare er litt nysgjerrig. 

Klar for en kveld fylt med latter og reality-sjarm? Bli med oss på Det Akademiske Kvarter for en festlig prat hvor vi dykker inn i spennende samtaler om reality-kultur!

Billetter: Realitytv: søppeltv med milliontall? - 17.04.2024 | Studentersamfunnet i Bergen | Kjøp billetter | Hoopla

Facebook arrangement: Realitytv: søppeltv med milliontall? | Facebook

Andre kommende arrangementer

No items found.