Frokost med Lise

Amalies Hage, Bergen Offentlige Bibliotek

Om arrangementet

Sted: Amalies Hage, Bergen Offentlige Bibliotek

Statsviter Lise Rakner er blant UiBs mest kjente og kjære professorer. I en årrekke har hun sjarmert studenter med sin gjenkjennelige latter og strålende oppsyn. Hun har evne til å engasjere seg for det meste, diskutere med de fleste og alltid få deg i godt humør!

På en jordnær og lekende måte trekker Lise det til tider høytsvevende nyhetsbildet ned på jorden og gjør oss alle litt klokere enn vi var da vi sto opp. Her får du innsikten du savner i sakene du burde vite mer om, levert med det største smil!
Frokost med Lise er en videreføring av det populære konseptet Frokost med Frank, der Frank Aarebrot delte av sin visdom på sitt velkjente vis. Tradisjon tro bringer Lise Rakner sin sjarm til konseptet når vi hedrer Aarebrots minne med en lærerik start på dagen.

Med humor og skarpe refleksjoner får du et innblikk i både viktige hendelser og lettbeint fjas – alt fra krigen i Ukraina og globale utfordringer, til cruiseturisme og kjendisenes ablegøyer.

I PANELET:
-Lise Rakner, professor i statsvitenskap ved UIB

MEDLEMSKAP
Studentersamfunnets arrangementer er åpne for alle. Ved kjøp av billett får du medlemskap i Studentersamfunnet i Bergen, og dermed fri inngang på alle ordinære arrangementer inneværende semester. Medlemskap kan kjøpes via Hoopla-lenken eller i døren ved innslipp via Vipps

Andre kommende arrangementer

No items found.