Frokost med Lise

Amalies Hage, Bergen Offentlige Bibliotek

Om arrangementet

Statsviter Lise Rakner er blant UiBs mest kjente og kjære professorer. I en årrekke har hun sjarmert studenter med sin gjenkjennelige latter og strålende oppsyn. Hun har evne til å engasjere seg for det meste, diskutere med de fleste og alltid få deg i godt humør!

På en jordnær og lekende måte trekker Lise det til tider høytsvevende nyhetsbildet ned på jorden og gjør oss alle litt klokere enn vi var da vi sto opp. Her får du innsikten du savner i sakene du bør vite mer om, levert med det største smilet!

Frokost med Lise er en videreføring av det populære konseptet Frokost med Frank, der Frank Aarebrot delte av sin visdom på sitt velkjent vis. For andre semester på rad bringer Lise Rakner sin sjarm til konseptet når vi hedrer Aarebrots minne med en lærerik start på dagen.

Med humor og skarpe refleksjoner får du et innblikk i både viktige hendelser og lettbeint fjas.

MEDLEMSKAP Det kreves medlemskap for å delta på Studentersamfunnets arrangementer. Kjøp av medlemskap gir deg gratis inngang på alle ordinære arrangement inneværende semester. Billetter slippes en uke før arrangementet finner sted.

Andre kommende arrangementer

No items found.