Da de styrte landet

Litteraturhuset

Om arrangementet

Hvordan har politikken endret seg fra da de tidligere statsministrene styrte landet? Studentersamfunnet i Bergen inviterer til en spennende, humoristisk og informativ debatt med tidligere statsministre og kjente politikere som har preget Norges historie.


Det politiske landskapet i Norge har endret seg kraftig i løpet av de siste tiårene, og flere store politikere har utmerket seg som forkjempere av saker som fredsmekling, likestillingskamp og flyktningkrise. Hvordan stiller Kjell Magne Bondevik seg til Kristelig Folkepartis nedgang - kan de noen gang bli det stormaktspartiet de en gang var? Hvordan ser de tilbake på sin storhetstid, og er det noe de ønsker de kunne endret?


Det blir debatt om viktige kjernesaker, samt en gjennomgang av hvordan samfunnsdebatten og politikken har endret seg frem til nå.
Bli med oss på en lærerik aften på Litteraturhuset 2. november!


I PANELET:
- Kjell Magne Bondevik


MEDLEMSKAP
Det kreves medlemskap for å delta på Studentersamfunnets arrangementer. Kjøp av medlemskap gir deg gratis inngang på alle ordinære arrangement inneværende semester. Billetter slippes en uke før arrangementet finner sted.

Andre kommende arrangementer

No items found.