Takk for et herlig åpningsmøte!

Rådsmedlem
05
/
02
/
2023

Den 3. februar var det igjen duket for Studentersamfunnets åpningsmøte. Denne gangen var det tillit til statsmaktene som stod på agendaen, men som alltid er det mye mer til åpningsmøtet enn bare det som skjer på scenen.

Åpningsmøtet markerer starten på semesteret i Studentersamfunnet. Her feirer vi oss selv med et større arrangement, og børster støvet av tradisjoner for en kveld i pomp og prakt. Det er pinnsvin, det er sang, det er taler og det er daljer, og det er også en god dose selvironi og humor blant stasen. Det er også vårt programslipp, der vi deler ut semesterets programblad for første gang.

Tradisjonen tro ble det mottakelse med samarbeidspartnere, venner og representanter fra studentfrivilligheten, skåling i glassene og deilig Studentersamfunnet-stemning. Vi fikk flotte taler fra rektor Margareth Hagen og selveste kulturbyråden, og ikke minst sang fra Studentersangforeningen under arrangementet. Nok en gang ble det et innsiktsfullt åpningsmøte, etterfulgt av en langt mindre innsiktsfull etterfest.

Vi vil takke Anne Rokkan, Mathilde Tybring-Gjedde og Lubna Jaffrey for refleksjon, humor og en god start på semesteret. Om resten av semesteret lover like bra, har vi mye godt i vente!

Vi vil også takke ceremonimester Lidvard Sandven for strålende cereminoiering, Studentersangforeningen for den staute studentersyngingen, Margareth Hagen for å åpne møtet med slag på gong (!) og kulturbyråd "Doddo" for fin og reflektert tale. Stor takk til Grand Selskapslokaler for nok et godt samarbeid og alle frivillige som jobbet denne kvelden og gjorde den så bra som den ble!

Et stort tema for en stor kveld: Hva skjer med tilliten til makthaverne våre?
Foto: Hannah Blom
Med kommentator i DN Anne Rokkan, stortingsprepresentant (H) Mathilde Tybring-Gjedde og Lubna Jaffery (Ap) i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomite, ledet an av Samfunnetleder Maria Melve Kvåle.
Foto: Hannah Blom
Rektor ved UiB Margareth Hagen slo igang semesteret. Hjertlig takk!
Foto: Hannah Blom
Studentersangforeningen stod for pauseunderholdningen. Vi takker!
Foto: Hannah Blom
Styret og Rådet, klare til å ta imot gjester på mottakelse. Takk for en strålende kveld!
Foto: Hannah Blom
Personvern og cookies