Fem kjappe med Upopkomiteen!

Petra Borovski Rasmussen
31
/
01
/
2023

Studentersamfunnet rekrutterer, og i den anledning har vi tatt fem kjappe med alle komiteene for å høre hva de synes om å være aktiv!

Nora Nilsen har vært med i Samfunnet en stund og har lagt sin elsk på Upopkomiteen, der nysgjerrigperene hører til. Både i komiteen sin og i andre verv i Samfunnet har hun fått sett hva denne mangfoldinge organisasjonen kan by på.

- Hvorfor ble du med i Upopkomiteen?
- Som mange andre hadde jeg brakkesyke etter korona, og ville finne litt flere ting å være med på. Etter å ha sett på litt forskjellige organisasjoner landet valget på Upop-komiteen i Samfunnet. Rett og slett fordi de holdt på med mye gøy, pluss muligheten å kunne være litt nerdete ;)

- Hvordan er det å være aktiv?
- Det å være aktiv er litt hva du gjør det til. Vi møtes hver uke for møter, som ofte ender opp i både kos og prat, samt at vi kommer på skikkelige gode ideer! Av og til ender vi opp med å stikke til Kvartertet etter møtene for å prate videre. Utenom møter og foredrag finner vi på mye gøy i komiteen vår som brettspillkvelder, quizer og annet. Det er alltid rom for å komme med et forslag til noe gøy!

- Hva er favorittminnet ditt fra Samfunnet?
- Det tror jeg må være når vi var på quiz og fikk andreplassen med premie!

- Hvis du skulle beskrive komiteen din med tre ord, hvilke velger du?
- Morsom, spennende og superkos!

- Hvem ville du anbefalt å prøve ut komiteen?
-
Det jeg elsker men Upop-komiteen er at vi er en veldig blandet gjeng. Felles for oss alle er at vi lar oss fascinere av alle slags tema, og slår et slag for brettspill og quiz. Glad i fun facts, forskning og sprell? Da er denne komiteen for deg!

🦔

Om Upopkomiteen høres ut som noe for deg, søk gjerne! Det er helt uforpliktende å melde interesse, og du kan spørre om det du måtte lure på direkte til Lovise selv. Du kan søke via rekrutteringsskjemaet, som er åpent frem til 6. februar.

Ble du nysgjerrig på noen andre komiteer? Vi har tatt fem kjappe med de andrekomiteene også, sjekk ut sidene deres for å lese mer!