Fem kjappe med Samklangkomiteen!

Petra Borovski Rasmussen
31
/
01
/
2023

Studentersamfunnet rekrutterer, og i den anledning har vi tatt fem kjappe med alle komiteene for å høre hva de synes om å være aktiv!

Kunne du tenkt deg å være med å arrangere konserter? I Samklang får du muligheten til å berike musikkmiljøet i Bergen og møte andre musikkinteresserte, noe Samklangleder Sadjuka Sarr har hatt stor glede av.

- Hvorfor ble du med i Samklangkomiteen?
- I mitt tilfelle ble jeg anbefalt å Samklangkomiteen av venner fra musikkmiljøet. Jeg kjente folk som var med og synes det var en bra sosial arena, og det ble også mitt inntrykk da jeg ble med.

- Hvordan er det å være aktiv?
- Det er hektisk til tider, men veldig givende. Det er spesielt fint å få være med på det sosiale, både i Samklang og med andre komiteer. Du lærer også masse om det å drive konsertvirksomhet.

- Hva er favorittminnet ditt fra Samfunnet?
-
Favorittminnet blir nok den første hytteturen jeg var med på.

- Hvis du skulle beskrevet Samklangkomiteen med tre ord, hvilke velger du?
-
Imøtekommende, kreativt og eget.

- Hvem ville du anbefalt å prøve ut Samklang?
-
Jeg ville anbefalt alle å søke. Vi eksperimenterer mye og har mye frihet, og hvem som helst kan passe inn i det. Jeg tror man finner noe man leter etter i alle komiteer, men de som er interessert i musikk har en plass her og får alt det sosiale ved Samfunnet med på kjøpet.

🦔

Om Samklang høres ut som noe for deg, søk gjerne! Det er helt uforpliktende å melde interesse, og du kan spørre om det du måtte lure på direkte til Sadjuka selv. Du kan søke via rekrutteringsskjemaet, som er åpent frem til 6. februar.

Ble du nysgjerrig på noen andre komiteer? Vi har tatt fem kjappe med de andrekomiteene også, sjekk ut sidene deres for å lese mer!