Fem kjappe med Kulturkomiteen!

Petra Borovski Rasmussen
23
/
01
/
2023

Studentersamfunnet rekrutterer, og i den anledning har vi tatt fem kjappe med alle komiteene for å høre hva de synes om å være aktiv!

Har du lekt litt med tanken om å bli med i Kultur? Kulturleder Lovise Wendelbo Bjerksund har mange gode minner av å være med her, selv etter kun ett semester som aktiv.

- Hvorfor ble du med i Kulturkomiteen?
- Studentersamfunnet hadde alt jeg kunne ønske meg i en studentorganisasjon, og da jeg leste om Kultur på nettsiden forsto jeg fort at det var komiteen for meg!

- Hvordan er det å være aktiv?
- Det er utrolig gøy. Jeg blir stadig kjent med nye mennesker, jeg lærer mye og får utfordret meg selv i et konstruktiv og positivt miljø.

- Hva er favorittminnet ditt fra Samfunnet?
- Det må være da Kulturkomiteen og Festkomiteen hadde dragaften med Haus of Friele. Det var mitt første arrangement med Studentersamfunnet, og jeg fikk virkelig oppleve at hvis man vil arrangere noe utenfor boksen så kan man det.

- Hvis du skulle beskrive Kulturkomiteen med tre ord, hvilke velger du?
- Det må bli kreativt, gøy og allsidig!

- Hvem ville du anbefalt å prøve ut Kultur?
- Jeg vil anbefale deg som er kreativ og vil holde mulighetene litt mer åpne. Det som er flott med kultur er at vi ikke er så bundet til noe form. Vi kan ha alt fra panelsamtale om BDSM til mer praktiske arrangementer som Paint'n Sip.

🦔

Om Kulturkomiteen høres ut som noe for deg, søk gjerne! Det er helt uforpliktende å melde interesse, og du kan spørre om det du måtte lure på direkte til Lovise selv. Du kan søke via rekrutteringsskjemaet, som er åpent frem til 6. februar.

Ble du nysgjerrig på noen andre komiteer? Vi har tatt fem kjappe med de andre komiteene også, sjekk ut sidene deres for å lese mer!