Fem kjappe med Debattkomiteen!

Petra Borovski Rasmussen
31
/
01
/
2023

Studentersamfunnet rekrutterer, og i den anledning har vi tatt fem kjappe med alle komiteene for å høre hva de synes om å være aktiv!

I Debatt er man opptatt av å få frem motsetningene i sakene som preger samfunnet vårt. For Jenny Røberg var Debatt det naturlige valget, særlig med den gode stemningen som preger komiteen utenfor den harde debattscenen.

- Hvorfor ble du med i Debattkomiteen?
- Jeg ble med i Samfunnet fordi jeg hadde lyst til å ha noe å drive med ved siden av å være student, i tillegg til at jeg hadde veldig lyst til å bli kjent med nye mennesker. En venninne av meg var allerede medlem, så hun fortalte meg litt om de ulike komiteene. Jeg har alltid syntes at debatter og diskusjoner er spennende, så jeg bestemte meg for at Debatt var den rette komiteen for meg!

- Hvordan er det å være aktiv?
- Jeg syntes det er veldig gøy å være medlem! Det er spennende å være med å arrangere debattene, også er det veldig fint at det er mye sosialt å være med på! Vi finner på mye med komiteen, også er selvsagt de felles arrangementene på tvers av komiteene alltid verdt det å få med seg.

- Hva er favorittminnet ditt fra Samfunnet?
- Julebordet til komiteen var en stor vinner for min del. Alle tok med noe å spise til fellesskapet, også kjørte vi konkurranser kombinert med mye god stemning og dansing. Ellers tror jeg kanskje hverdagen på Villaen, hvor flere av oss gjerne sitter i løpet av uka, er det jeg gleder meg aller mest over. Det kanskje ikke den best egnede lesesalen hvis man prøver å konsentrere seg, men man kan som regel alltid regne med god stemning og en god latter når man stikker innom!

- Hvis du skulle beskrive Debattkomiteen med tre ord, hvilke velger du?
- Sosial, engasjert og inkluderende.

- Hvem ville du anbefalt å prøve ut Debatt?
- Det fine med Debatt er at det er opp til komiteen hva vi arrangerer debatter om, så vi kan velge akkurat de temaene vi er interessert i. Det gjør at komiteen passer for alle!

🦔

Om Debattkomiteen høres ut som noe for deg, søk gjerne! Det er helt uforpliktende å melde interesse, og du kan spørre om det du måtte lure på direkte til Debattleder Petra. Du kan søke via rekrutteringsskjemaet som er åpent frem til 6. februar.

Ble du nysgjerrig på noen andre komiteer? Vi har tatt fem kjappe med de andre komiteene også, sjekk ut sidene deres for å lese mer!