Slider

Når man gjester Samfunnet i Bergen smittes man av den ungdommelige entusiasmen som får en til å føle at alt plutselig er mulig. Det er noe Greenwich Village-aktig over kvaliteten og gløden i det som må være Norges intellektuelt mest vitale studentmiljø.

Mímir Kristjánsson, journalist og forfatter

Som aktivt medlem i Studentersamfunnet får du en fot innenfor i et engasjert og levende studentmiljø med lange historiske røtter. Du får planlegge og gjennomføre debatter og foredrag, og invitere dyktige politikere, kulturpersonligheter og akademikere til å diskutere de sakene du brenner for.

Du vil få opplæring i møteledelse, booking, scenerigg og bar. Dessuten får du delta i et yrende og oppløftende sosialt miljø med mange festlige arrangementer som fredagsfester, fjellturer, hytteturer og ball.

Vil du bli aktiv i Studentersamfunnet? Les litt om våre komiteer. Dersom en av disse fanger din interesse bør du sende mail direkte til en komitéleder. Det er også mulig å skrive en generell epost til post@samfunnetibergen.no – skriv litt om deg selv og hvorfor du vil være med.

Du kan selvfølgelig også ta kontakt med noen i Studentersamfunnet i forbindelse med våre arrangementer.

Et frivillig verv beriker studenttilværelsen, så hvorfor ikke tilby dine tjenester til Studentersamfunnet med det samme?

previous arrow
next arrow
Slider

Som debattredaktør kjenner eg på kroppen kva Studentersamfunnet tyder for eit levande debattmiljø i Bergen (…) Talelista er lang og imponerande.

Hilse Sandvik, journalist